Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Vernielingen abri's stations Harlingen

Vernielingen abri's stations Harlingen

HARLINGEN- Zondagochtend omstreeks 03.35 uur zijn van de bushalte aan de Stationsweg te Harlingen alle ramen vernield. Het betreft hier de abri aan de kant van het Harmenspark tegenover het station. Alle acht ruiten zijn uit de sponningen getrapt of geslagen.

Ook zijn in dezelfde nacht vernielingen aangericht bij het treinstation Harlingen- Haven. Ook hier moesten enkele ramen het ontgelden. Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Bron: Politie Fryslan

Vernielingen abri's stations Harlingen

Vernielingen abri's stations Harlingen