Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Werkzaamheden antennepark Scannernet.nl

Werkzaamheden antennepark Scannernet.nl

HARLINGEN- Aankomende week gaan wij werkzaamheden aan ons antennepark uitvoeren. Er zullen een aantal antennes en bekabeling vervangen worden en tevens zullen wij filters en versterkers installeren. Hiermee willen wij de ontvangst verbeteren, wat uiteraard ook ten goede zal komen aan live scanner streams.

Wanneer de werkzaamheden precies plaats gaan vinden en wanneer deze voltooid zijn zal van een aantal factoren afhankelijk zijn. Door deze werkzaamheden kan het voorkomen dat de live scanner streams (voor langere tijd) niet of verminderd werkzaam zijn.