Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Veel schade bij woningbrand Franeker

Veel schade bij woningbrand Franeker

FRANEKER- Een woning aan de Prins Bernhardlaan in Franeker is dinsdagavond zwaar beschadigd geraakt door een brand. Rond 23:00 kwam de melding van de woningbrand binnen bij de meldkamer. De brandweer van Franeker werd gealarmeerd.

Bij de bestrijding van de brand kregen zij assistentie van de collega's uit Harlingen. In de woning was één persoon aanwezig, deze werd door ambulancepersoneel onderzoek op verwondingen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, de woning is zwaar beschadigd.