Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Politie onderzoekt woningoverval Franeker

Politie onderzoekt woningoverval Franeker

FRANEKER- De politie verricht onderzoek naar een woningoverval in de Jan Reitsmastraat. Deze overval vond in de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 november rond middernacht plaats. Drie onbekende mannen drongen de woning binnen.

Daar bedreigden en mishandelden de 23-jarige bewoonster en een 24-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats met een vuurwapen. De twee slachtoffers hoefden zich niet onder dokters behandeling te stellen. De drie onbekende mannen verlieten de woning met onder andere een geldbedrag, verschillende mobiele telefoons en een horloge. Het drietal zou in een witte bestelbus zijn vetrokken. Na de overval werd Burgernet ingezet. Een zoektocht leverde niets op en van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie is op zoek naar getuigen en wil graag in contact komen met personen die woensdagavond een witte bestelbus hebben gezien in de omgeving van de Jan Reitsmastraat. Heeft u iets gezien of gehoord, neem dan contact op met de politie via 0900 88 44 of anoniem (Meld Misdaad Anoniem) 0800 7000. De politie heeft aangifte opgenomen en heeft de zaak in onderzoek.

Bron: Politie Fryslan