Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Zoutsloter Kerstmarkt 2018 **AFGELAST**

Zoutsloter Kerstmarkt 2018 komt eraan

HARLINGEN- De organisatie van de Zotsloter Kerstmarkt heeft in samenspraak met diverse partijen besproken de ediatie van 2018 af te lassen i.v.m. de slechte weersvoorspelling. De Zoutsloter Kerstmarkt 2018 gaat dus niet door.......

Zaterdag 8 december wordt voor de 15e keer de Zoutsloter Kerstmarkt in Harlingen georganiseerd. Vanaf 15:00 zijn de bezoekers weer welkom op de sfeervolste kerstmarkt van Nederland en ook dit jaar belooft weer een fantastisch evenement te worden.Naast de tweehonderd kraampjes die staan opgesteld is er nog een waslijst aan activiteiten die voor het vermaak van de vele duizenden bezoekers moet zorgen. Zo treden o.a. mannenkoor De Skuumkoppen, Vocal Chain en De Boegspetters op en zullen diverse theatergroepen en performers een optreden verzorgen. Uiteraard zal ook de inwendige wens weer goed verwend worden. Scannernet.nl zal een uitgebreid verslag doen over de Zoutsloter Kerstmarkt 2018. Voor het volledige programma en meer informatie over de markt kijkt u op www.zoutsloterkerstmarkt.nl.

Zoutsloter Kerstmarkt 2018 komt eraan