Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en omgeving. Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd om u zo op de hoogte te houden van het allerlaatste nieuws uit onze regio. Daar waar mogelijk worden de nieuwsberichten voorzien van foto's.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting of diashow. Klik op Lees meer om het volledige artikel te openen. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? E-mail ons via nieuws@scannernet.nl. Heeft u een tip of wilt u een nieuwsitem doorgeven: bel of SMS ons via 06-34831382. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina.

Getuigen zware mishandeling Harlingen gezocht

Getuigen zware mishandeling Harlingen gezocht

HARLINGEN– De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling op de Heiligeweg in Harlingen. In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 juni is tussen 23.45 uur en 1.00 uur een jongeman door twee jongens geslagen en geschopt. De jongeman liep daarbij letsel op.

Mocht u getuige zijn geweest van deze mishandeling, dan verzoekt de politie u om contact met hen op te nemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Bron: Politie Fryslan