Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Franeker belt onnodig 112: telefoons in beslag genomen

Valse 112-beller aangehouden in Harlingen

FRANEKER- Afgelopen vrijdag heeft de politie 's ochtends vroeg enkele telefoons inbeslaggenomen bij een inwoner van Franeker. De inwoner van Franeker belde zonder reden 15 tot 20 keer naar de Meldkamer Noord Nederland. Na diverse waarschuwingen bleef de bewoner 112 bellen.

De bewoner hield daardoor de medewerker van de meldkamer, de eenheden en de lijn bezet voor noodgevallen. Tegen de bewoner wordt proces verbaal opgemaakt.

Bron: Politie Fryslan