Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Scannernet.nl: Het jaar 2016 in cijfers

2016 

HARLINGEN- Scannernet.nl in het jaar 2016: 735,112 pageviews, 333,820 bezoekers, 519 Scannernet.nl Members, 7539 followers op Twitter en 1261 "Likes" op Facebook. Zo maar wat cijfers in het jaar 2016. In 2016 kwamen er weer meer bezoekers naar Scannernet.nl dan het jaar daarvoor.

Samen met onze fotografen zijn wij in staat om het laatste nieuws uit de regio snel en accuraat te brengen. Bij deze willen wij u als bezoeker bedanken voor uw komst naar Scannernet.nl. Onze speciale dank gaat uit naar onze adverteerders The Clou Yachtelectronics, Sleepbedrijf Bootsma, Waterportizi, Tienstra Organisatie Nautische Opleidingen, IT Friese Meren, De Grouster en C.L. International. Zij maken het mede mogelijk dat wij ook in 2017 door kunnen gaan met Scannernet.nl en dit waar nodig kunnen uitbreiden en verbeteren. Ook willen wij onze donateurs bedanken voor hun bijdrage in 2016.