Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Scannernet.nl: Het jaar 2018 in cijfers

2018 

HARLINGEN- Het is in het nieuwe jaar altijd leuk om even terug te blikken op het voorgaande jaar. In 2018 wisten weer veel bezoekers de weg naar Scannernet.nl te vinden. Voor het tweede jaar op rij behaalde de site meer dan 1 miljoen pageviews in een jaar.

Hier de exacte cijfers: 1.321.910 pageviews, 654.591 bezoekers, 8591 followers op Twitter en 1.820 "Likes" op Facebook. Samen met onze fotografen zijn wij nog steeds in staat om het laatste nieuws uit de regio snel en accuraat te brengen. Bij deze willen wij u als bezoeker bedanken voor uw komst naar Scannernet.nl. Onze speciale dank gaat uit naar onze adverteerders The Clou Yachtelectronics, Sleepbedrijf Bootsma & Tienstra Organisatie Nautische Opleidingen. Zij maken het mede mogelijk dat wij ook in 2019 door kunnen gaan met Scannernet.nl en dit waar nodig kunnen uitbreiden en verbeteren.