Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

31 mei: HT-roeirace 2019

HT-race roeien 2019

HARLINGEN- Aanstaande vrijdag, 31 mei wordt de 45e editie van de HT-roeirace voor sloepen van Harlingen naar Terschelling gehouden. Circa 130 sloepen zullen proberen om de oversteek naar Terschelling te maken. De eerste groep sloepen zal rond 10:00 starten vanuit de Nieuwe Willemshaven in Harlingen.

Een uur later zullen de laatste roeiers van start gaan. Uiteraard kunt u de race volgen via Scannernet.nl. Daarvoor hebben wij een speciale HT-roeirace 2019 pagina aangemaakt. Door middel van Webcams, Live AIS en de Live scanner stream van Scannernet.nl kunt u deze race op verschillende manieren volgen. Ook vindt u aanvullende informatie over de HT-race 2019 op deze pagina. Klik HIER om naar deze pagina te gaan.