Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

400e patiëntenvlucht Waddenhelikopter

400e patiëntenvlucht Waddenhelikopter

LEEUWARDEN- Woensdag heeft de Waddenheli zijn 400e patientenvlucht uitgevoerd. De helikopter van RAV-Fryslan wordt met name ingezet voor patientenvervoer vanaf de Waddeneilanden naar ziekenhuizen in Friesland en Groningen.

RAV Fryslan nam het patiententransport vorig jaar over van de Kustwacht. De verwachting is dat dit jaar ruim 500 vluchten uitgevoerd gaan worden met de helikopter. 

Foto: Simen Dorschman - @Simentweets

400e patiëntenvlucht Waddenhelikopter