Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Aanhoudingen na autobrand Wijnaldum

Aanhoudingen na autobrand Wijnaldum

WIJNALDUM- De politie heeft maandagnacht drie personen aangehouden op verdenking van brandstichting in Wijnaldum. In de Readyk in het dorp werd die nacht een auto verwoest door brand. Het drietal uit de gemeente Franekeradeel is ingesloten voor verhoor.

De brand werd ontdekt door een buurtgenoot die wakker werd van enkele knallen. De hulpdiensten werden direct gealarmeerd, Brandweer Harlingen doofde het brand. In de omgeving troffen agenten het drietal (18, 19 en 21 jaar) aan. De auto raakte door de brand zwaar beschadigd.

Bron: Politie.nl