Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Aanrijding Almenumerweg Harlingen

Aanrijding Almenumerweg Harlingen

HARLINGEN- Donderdag aan het begin van de middag vond er een aanrijding tussen twee voertuigen plaats op de Almenumerweg in Harlingen. Daarbij viel één gewonde en raakte beide auto's zwaar beschadigd. De twee auto's botsen frontaal op elkaar.

De brandweer van Harlingen die gealarmeerd was kon vrij snel afgemeld worden toen bleek dat hun komst niet nodig was. Een gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Berger C. L. Internationaal heeft de beide voertuigen geborgen.

Aanrijding Almenumerweg Harlingen