Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Fikse aanrijding Arumerweg Witmarsum

Fikse aanrijding Arumerweg Witmarsum

WITMARSUM- Bij een aanrijding op de driesprong Arumerweg - Gysbert Japiksweg in Witmarsum is dinsdag een automobilist gewond geraakt. Twee auto reden frontaal op elkaar na vermoedelijk een voorrangsfout. De bestuurder die gewond raakte is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis van Sneek.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept.

Fikse aanrijding Arumerweg Witmarsum

Fikse aanrijding Arumerweg Witmarsum