Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Auto en scooter botsen: 1 gewonde

Auto en scooter botsen: 1 gewonde

HARLINGEN- Zondagmiddag is een scooterrijder gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Almenumerweg in de havenstad. Door nog onbekende oorzaak kwamen de scooter en auto met elkaar in botsing waarna de scooterrijder op de grond viel.

Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Zowel de scooter als de auto raakte beschadigd.

Auto en scooter botsen: 1 gewonde

Auto en scooter botsen: 1 gewonde