Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Aanrijding Franeker: bestuurder gezocht

Aanrijding Franeker: bestuurder gezocht

FRANEKER- Op dinsdag 13 februari, rond 20.30 uur vond er een aanrijding plaats tussen een 17-jarige fietser en een bestuurder van een kleine grijze personenauto op de Prof. Holwerdastraat te Franeker. De automobilist heeft zich na deze aanrijding ontfermd over de fietster en haar gevraagd of zij thuis gebracht moest worden.

Dit vond de fietster niet noodzakelijk. Bij thuiskomst bleek dat de fietster een verwonding aan haar knie had en was opgezet. Ook was er stukje van een voortand afgebroken en was haar fiets evenals haar kleding beschadigd. De bestuurder van deze kleine personenauto wordt verzocht om zich te melden bij de politie Franeker via het nummer 0900-8844.

Bron: Politie Noord-west Friesland