Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Motorrijder gewond bij aanrijding Harlingen

Motorrijder gewond bij aanrijding Harlingen

HARLINGEN- Bij een aanrijding tussen een motor en een personenauto op de Harlingerstraatweg tussen Harlingen en Midlum is vrijdagochtend een motorrijder gewond geraakt. De aanrijding ontstond mogelijk na een verkeerde inhaalactie. Door de aanrijding kwam de motorrijder meters verder in de berm terecht.

Passanten verleenden eerste hulp. Ambulancepersoneel van twee ambulances heeft het slachtoffer gestabiliseerd en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De Harlingerstraatweg was geruime tijd afgesloten voor het verkeer.

Motorrijder gewond bij aanrijding Harlingen

Motorrijder gewond bij aanrijding Harlingen