Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Letsel bij aanrijding Hearewei Sexbierum

Letsel bij aanrijding Hearewei Sexbierum

SEXBIERUM- Bij een flinke aanrijding tussen twee auto's op de Hearewei in Sexbierum is woensdagmiddag een betrokkene gewond geraakt en hebben beide voertuigen zware schade opgelopen. De beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing bij de ingang van activiteitencentrum 'Aeolus'.

Na de aanrijding kwam één van de auto's in botsing met een boom. De betrokkenen konden op eigen kracht uit de voertuigen komen. Een van hen raakte dermate gewond dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft onderzoek naar de toedracht van het ongeval gedaan. Berger C.L. International heeft de auto's geborgen.

Letsel bij aanrijding Hearewei Sexbierum

Letsel bij aanrijding Hearewei Sexbierum

Letsel bij aanrijding Hearewei Sexbierum