Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Auto botst op motor: motorrijder gewond

Auto botst op motor: motorrijder gewond

HARLINGEN- Op de Oude Ringmuur in Harlingen is zondagmiddag een motorrijder gewond geraakt bij een ongeval. De motorrijder kwam in botsing met een auto die uit de parkeergarage bij Rederij Doeksen kwam. De motorrijder kwam daarna ten val.

Na stabilisatie door ambulancepersoneel werd de man overgebracht naar het ziekenhuis. Zowel de motor als de auto liepen forse schade op. 

Foto's: Aise van Beets

Auto botst op motor: motorrijder gewond

Auto botst op motor: motorrijder gewond