Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Auto raakt van weg A31 Midlum

Auto raakt van weg A31 Midlum

MIDLUM- Maandagmiddag rond 16:25 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een van de weg geraakte auto op de A31 nabij Midlum. Dit gebeurde op de rijbaan richting Leeuwarden. De auto kwam in de naastgelegen sloot terecht.

Omdat het lot van de inzittende(n) niet geheel duidelijk was werden ook de brandweerkorpsen van Harlingen en Franeker gealarmeerd. Ter plaatse bleek van beknelling geen sprake te zijn. De brandweer verrichte hand- en spandiensten terwijl ambulancepersoneel zich ontfermde om de inzittende(n). Een berger heeft de auto geborgen. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend (gemaakt).

Auto raakt van weg A31 Midlum