Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Auto ramt brug Noorderhaven Harlingen

Auto ramt brug Noorderhaven Harlingen

HARLINGEN- Vrijdagavond raakt een automobilist uit koers op de Noorderhaven in Harlingen en kwam daarna met een grote klap tot stilstand tegen het hekwerk op de Leeuwenbrug. Hierbij raakten zowel de auto als de brug flink beschadigd. De bestuurder van de auto raakte niet gewond.

Het is onbekend hoe het ongeval kon gebeuren. De brug is dermate beschadigd dat deze wellicht eerst niet gebruikt kan worden. De politie heeft het ongeval afgehandeld, de auto is afgesleept.

Auto ramt brug Noorderhaven Harlingen

Auto ramt brug Noorderhaven Harlingen

Auto ramt brug Noorderhaven Harlingen