Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Auto ramt woning Harlingen

Auto ramt woning Harlingen

HARLINGEN- Vrijdagmiddag heeft een automobilist(e) een woning aan de Havenweg in Harlingen geramd. Dit gebeurde op het parkeerterrein van de Albert Heijn in de havenstad. Bij het ongeval raakte de auto eerst ook nog een geparkeerde auto die hierbij, net als de woning zwaar beschadigd raakte.

Ambulancepersoneel heeft de automobilist(e) gecontroleerd, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer van Harlingen heeft de woning gecontroleerd op schade en eventueel instortingsgevaar. Dit bleek niet aan de orde. De politie handelde het ongeval af.

Auto ramt woning Harlingen

Auto ramt woning Harlingen

Auto ramt woning Harlingen

Auto ramt woning Harlingen