Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Gezin met auto te water na aanrijding N357

Gezin met auto te water na aanrijding N357

JELSUM- Op de ochtend van tweede kerstdag raakte een gezin met hun auto te water op de Bredyk (N357) nabij Jelsum. Dit gebeurde nadat zij in botsing waren gekomen met een andere auto. Het voertuig kwam op de kop terecht in de naastgelegen sloot.

Kordaat optreden van passanten en de gealarmeerde hulpverleners, waaronder diverse brandweerkorpsen, ambulancepersoneel en politieagenten zorgden ervoor dat de hulpverlening snel op gang kwam. Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse met de traumahelikopter om medische assistentie te verlenen. De vijf inzittenden van de auto konden bevrijdt worden. Zij werden voor controle overgebracht naar het Medisch Centrum Leeuwarden. Naar het zich liet aanzien vielen de verwondingen mee. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Bredyk was geruime tijd afgesloten.

Foto's Edwin Brandsma - Ditisfryslan.nl

Gezin met auto te water na aanrijding N357

Gezin met auto te water na aanrijding N357

Gezin met auto te water na aanrijding N357

 

">