Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

A31: auto te water, inzittende(n) spoorloos

A31: auto te water, inzittende(n) spoorloos

HARLINGEN- Hulpdiensten zijn woensdagavond uitgerukt naar de A31 ter hoogte van Midlum. Daar raakte rond 21:40 een auto te water. Een voorbijganger die de auto te water zag raken waarschuwde de hulpdiensten die daarna met spoed ter plaatse gingen. 

Omdat onduidelijk was of er zich slachtoffers in de auto en/of in water bevonden werden de brandweerkorpsen van Harlingen, Franeker en Leeuwarden gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse werd een zoekactie naar deze eventuele slachtoffers in gang gezet, terwijl gealarmeerd ambulancepersoneel stand-by bleef om eventuele slachtoffers op te vangen. Er werden echter geen inzittenden aangetroffen in en rondom te auto. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. De politie doet hier nader onderzoek naar.

A31: auto te water, inzittende(n) spoorloos

A31: auto te water, inzittende(n) spoorloos

A31: auto te water, inzittende(n) spoorloos