Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Vrouw met auto te water in Harlingen

Vrouw met auto te water in Harlingen

HARLINGEN- Een onfortuinlijke automobiliste is maandagmiddag met haar auto te water geraakt aan de Achlumerdijk in Harlingen. Dit gebeurde ter hoogte van het Medisch Centrum Harlingen. Zeer waarschijnlijk is de vrouw vanaf de parkeerplaats van het MCH met haar auto in de naastgelegen waterpartij gereden.

Adequate omstanders hielpen samen met de politie de vrouw op het droge waarna ze door ambulancepersoneel werd onderzocht. De gealarmeerde brandweer hoefde verder niet in actie te komen. Naar het zich liet aanzien liep de vrouw geen ernstig letsel op. Een berger heeft het voertuig geborgen.

Vrouw met auto te water in Harlingen

Vrouw met auto te water in Harlingen