Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Bestelbus te water Haulewei Harlingen

Bestelbus te water Haulewei Harlingen

HARLINGEN- In de nacht van zaterdag op zondag is een bestelbusje te water geraakt aan de Haulewei nabij Harlingen. Het voertuig werd aangetroffen in een brede vaart naast de weg. Omdat het niet duidelijk was of er slachtoffers in het water lagen werden de hulpdiensten gealarmeerd.

De brandweer van Harlingen en Franeker, ambulances en politie-eenheden kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Met behulp van een kraan werd de auto uit het water gehaald. Tevens doorzochten leden van het Oppervlaktereddingsteam (OVRT) van brandweer Harlingen de vaart op eventuele inzittenden van de auto. Deze werden niet aangetroffen. De politie doet onderzoek naar  de toedracht van het ongeval en de identiteit van de inzittende(n). 

Bestelbus te water Haulewei Harlingen

Bestelbus te water Haulewei Harlingen

Bestelbus te water Haulewei Harlingen