Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Auto te water Wynserdyk Easterein

Auto te water Wynserdyk Easterein

EASTEREIN- Vrijdag is op de Wynserdyk nabij Easterein een automobilist zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Rond 15:45 raakte de auto van de weg en kwam in de naastgelegen sloot terecht. Vanuit de meldkamer Noord-Nederland werd de hulpverlening opgestart.

De brandweer van Wommels was samen met politie en ambulancepersoneel als eerste ter plaatse. Het slachtoffer, een 21-jarige inwoner van Reahûs was vrij snel uit het voertuig en kon gestabiliseerd worden voor vervoer door ambulancepersoneel dat daarbij ondersteuning kreeg van het Mobiel Medisch Team (MMT) dat per traumahelikopter ter plaatse was gekomen. Het slachtoffer is per ambulance onder begeleiding van de trauma-arts overgebracht naar het MCL. Over de toestand van het slachtoffer zijn nog geen mededelingen gedaan. Een berger heeft de zwaarbeschadigde auto geborgen. Zaterdag maakte de politie bekend het 21-jarige slachtoffer aan zijn verwondingen is overleden.

Auto te water Wynserdyk Easterein

Auto te water Wynserdyk Easterein

Auto te water Wynserdyk Easterein