Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Mini brandt uit op A31 Franeker

Mini brandt uit op A31 Franeker

FRANEKER- Vrijdagmiddag is een Mini volledig uitgebrand op de A31 nabij Franeker. De auto reed in de richting van Harlingen toen het net na de afslag Franeker vlam vatte. De vlammen grepen snel om zich heen. De inzittenden konden zichzelf in veiligheid brengen.

Omdat de brandweer van Franeker reeds ingezet was voor een andere melding werd de brandweer van Menaldum voor deze brand gealarmeerd. Zij konden niet voorkomen dat de auto volledig in vlammen opging.

Mini brandt uit op A31 Franeker

Mini brandt uit op A31 Franeker

Mini brandt uit op A31 Franeker