Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Auto uitgebrand carpoolplaats Franeker

Auto uitgebrand carpoolplaats Franeker

FRANEKER- In de nacht van zaterdag op zondag is een auto volledig uitgebrand op de carpoolplaats aan de Getswerderdyk bij Franeker. De gealarmeerde brandweer van Franeker kon niet voorkomen dat de auto volledig in de as werd gelegd.

Naar verluidt stond de auto er al geruime tijd en waren sinds kort de kentekenplaten verwijderd en de ramen ingeslagen.

Auto uitgebrand carpoolplaats Franeker

Auto uitgebrand carpoolplaats Franeker