Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Veel rook bij bedrijfsbrand haven Harlingen

Veel rook bij bedrijfsbrand haven Harlingen

HARLINGEN- Aan het begin van de middag brak er dinsdag brand uit in een bedrijfshal aan de Nieuwe Visserijhaven in Harlingen. De brand ontstond bij Visserij en Reparatiebedrijf Max. Er ontstond hevige rookontwikkeling waardoor de brandweer vrijwel direct opschaalde naar 'middel-brand'.

Politieagenten die als eerste ter plaatse waren voerden een bluspoging uit waardoor de brand niet verder kon uitbreiden. De brandweer van Harlingen, die snel ter plaatse was met een tankautospuit en de hoogwerker wist het vuur volledig te bedwingen met One-Seven blusschuim. De gealarmeerde brandweer van Franeker kwam niet ter plaatse.  De enige aanwezige in het pand raakte niet gewond. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Veel rook bij bedrijfsbrand haven Harlingen

Veel rook bij bedrijfsbrand haven Harlingen

Veel rook bij bedrijfsbrand haven Harlingen