Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Politie zoekt getuigen na ongeval Sexbierum

Politie zoekt getuigen na aantreffen bewusteloze scooterbestuurder

SEXBIERUM- Een 77-jarige scooterbestuurder is vrijdagmiddag buiten bewustzijn aangetroffen op een fietspad aan de Slachte in Sexbierum. Andere gebruikers van het pad troffen de man uit de gemeente Franekeradeel aan en alarmeerden de hulpdiensten.

De man is met ernstige verwondingen, waaronder diverse botbreuken, opgenomen in het ziekenhuis. Hoewel niet uitgesloten kan worden dat de man door een onwelwording onderuit is gegaan en er geen direct aantoonbare sporen van een aanrijding zijn, doet de politie toch onderzoek naar de omstandigheden van het incident.

De scooterbestuurder werd vrijdagmiddag rond 16.00 uur gevonden op het fietspad aan de Slachte in Sexbierum. De man had diverse boodschappen bij zich en had mogelijk vlak voordat hij gevonden werd inkopen gedaan. De politie komt graag in contact met mensen die rond het tijdstip de man hebben zien rijden of over andere informatie beschikken waardoor duidelijkheid over het incident kan ontstaan. De politie in Franeker is bereikbaar via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Getuigen die informatie over het incident hebben maar anoniem willen blijven, kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Politie zoekt getuigen na aantreffen bewusteloze scooterbestuurder