Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

45 km auto uitgebrand in Harlingen

45 km auto uitgebrand in Harlingen

HARLINGEN- De brandweer van Harlingen werd zaterdagmiddag om 14.40 gealarmeerd voor een autobrand aan de Cort van der Lindenstraat. Ter plaatse bleek het te gaan om een 45km auto die door onbekende oorzaak vlam had gevat.

De politie die als eerste ter plaatse was heeft met behulp van een buurtbewoner de brand geblust. Brandweerlieden hebben het voertuig gecontroleerd en afgeblust. De 45km auto kan als verloren worden beschouwd.

45 km auto uitgebrand in Harlingen

45 km auto uitgebrand in Harlingen

45 km auto uitgebrand in Harlingen