Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Acculader veroorzaakt brand Karveelstraat Harlingen

Acculader veroorzaakt brand Karveelstraat Harlingen

HARLINGEN- Een brandende acculader heeft er vrijdagmiddag voor gezorgd dat de brandweer van Harlingen moest uitrukken naar de Karveelstraat in de havenstad. In een berging bij de woning ontbrandde de lader en dit zorgde voor de nodige rookontwikkeling.

Brandweerlieden voerden bluswerkzaamheden uit met het blusschuim 'One-Seven' en hadden daarmee het vuur snel onder contrôle.

Acculader veroorzaakt brand Karveelstraat Harlingen