Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Brandweer rukt uit voor rokende brandweerwagen

Brandweer rukt uit voor rokende brandweerwagen

HARLINGEN- De brandweer van Harlingen moest woensdag assistentie verlenen aan de collega's van korps Menaldum. Deze reden in Harlingen met een nagenoeg nieuwe tankautospuit (TS) toen er ineens rookontwikkeling te zien was uit één van de compartimenten in de brandweerwagen.

Direct werd de auto stilgezet op de Almenumerweg en werd er via de Meldkamer Brandweer assistentie gevraagd. Ondertussen werd zoveel mogelijk getracht materiaal en middelen uit de brandweerwagen te halen. Ter plaatse bleek een rokende compressor de oorzaak van de rook te zijn. Of de tankautospuit schade heeft opgelopen is nog onbekend.

Brandweer rukt uit voor rokende brandweerwagen

Brandweer rukt uit voor rokende brandweerwagen