Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Brommobiel in brand Harlingen

Brommobiel in brand Harlingen

HARLINGEN– Vrijdagavond vatte een brommobiel vlam op de parkeerplaats bij de PLUS Supermarkt aan de Kimswerderweg in Harlingen. Kordaat optreden van een medewerker van de supermarkt zorgde ervoor dat de brand beperkt bleef.

De brandweer van Harlingen is ter plaatse gekomen voor nabluswerkzaamheden. De brommobiel raakte zwaar beschadigd en moest worden afgevoerd.

Brommobiel in brand Harlingen

Brommobiel in brand Harlingen