Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

CV in brand woning Franeker

CV in brand woning Franeker

FRANEKER- Zondagochtend heeft een brand schade aangericht aan twee woningen aan de Professor Bogermanstraat in Franeker. De brand ontstond in een CV-ketel en sloeg door naar het dak. Dit ging gepaard met de nodige rookontwikkeling waardoor de brandweer opschaalde naar 'middel-brand'.

Brandweer Franeker kreeg assistentie van de hoogwerker van korps Harlingen bij de bestrijding van de brand. Door het verrichten van sloopwerkzaamheden kon de brandhaard worden bereikt. Het vuur was snel onder controle, wel liepen de beide woningen de nodige rook- en waterschade op.

CV in brand woning Franeker

CV in brand woning Franeker

CV in brand woning Franeker

CV in brand woning Franeker