Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Brand in woonzorgcentrum Franeker

Brand in verzorgingshuis Franeker

FRANEKER- De brandweerkorpsen van Franeker en Harlingen rukten maandagavond uit voor een brand in woonzorgcentrum 'Huize Theresia' aan de Zuiderkade in Franeker. Ter plaatse bleek een kleine brand te woeden in een woonruimte in het gebouw. De brand was snel onder controle.

Wel liep één persoon mogelijk letsel op door rookinhalatie. Na geventileerd te hebben kon de brandweer weer inpakken en retour kazerne.

Brand in woonzorgcentrum Franeker

Brand in woonzorgcentrum Franeker