Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Kuikenstal Tzum verwoest door felle brand

Kuikenstal Tzum verwoest door felle brand

TZUM– Een felle brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een kuikenstal aan de Plattedijk in Tzum volledig verwoest. Het vuur werd rond 02:45 ontdekt en greep razendsnel om zich heen. In eerste instantie was er bij de brandweer geen duidelijkheid of er zich dieren in de stal bevonden.

Later bleek deze leeg te zijn. Ondanks de snelle inzet van diverse brandweerkorpsen kon niet worden voorkomen dat de stal volledig verwoest werd. Wel kon uitbreiding van de brand voorkomen worden. Bij de brand is een kleine hoeveelheid asbest vrijgekomen. Bij daglicht was de grote schade aan de stal goed zichtbaar.

Kuikenstal Tzum verwoest door felle brand

Kuikenstal Tzum verwoest door felle brand

Kuikenstal Tzum verwoest door felle brand