Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Brand in afvaloven Harlingen

Brand in afvaloven Harlingen

HARLINGEN- Vrijdagavond brak er brand uit in de REC (Reststoffen Energie Centrale) van Omrin aan de Lange Lijnbaan in Harlingen. De brand woedde in een van de trechters waarin restafval opgevangen wordt. Medewerkers van de afvaloven trachten eerst zelf het vuur te blussen

Toen dit niet lukte werd de hulp van de harlinger brandweer ingeroepen. De brandweer had circa een uur nodig om de brand volledig te blussen. Tijdens de brand was er de nodige rookontwikkeling in de hal van de REC. Omrin gaat onderzoeken hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

Brand in afvaloven Harlingen

Brand in afvaloven Harlingen

Brand in afvaloven Harlingen