Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Cityswim Harlingen 2017: Support Casper

Cityswim Harlingen 2017: Support Casper

HARLINGEN- Op zaterdag 15 juli 2017 wordt de 3e editie van Cityswim Harlingen georganiseerd door ZV de Vikings. De zwemtocht van circa 2 kilometer lang door de havens en grachten van Harlingen staat dit jaar in het teken van Support Casper.

Dit is een initiatief dat zich inzet voor baanbrekend onderzoek naar de genezing van alvleesklierkanker. Daarnaast gaat ook een deel van de opbrengst naar de Hartstichting. De start zal zijn om 14:00 in de Zuiderhaven. Er wordt zowel een wedstrijd voor KNZB startvergunninghouders (v.a. 14 jaar) gezwommen als ook een prestatietocht voor recreatieve zwemmers vanaf 15 jaar. Inschrijven voor de Cityswim kan alleen via internet of via uw KNZB zwemvereniging. Kijk op www.cityswimharlingen.nl voor meer informatie.