Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Brand op dak woning Sexbierum

Brand op dak woning Sexbierum

SEXBIERUM- Vrijdagochtend brak er brand uit op het dak van een woning aan de Adelenstrjitte in Sexbierum. Korte tijd waren er vlammen zichtbaar op het dak van de woning. Door kordaat ingrijpen van politie en de brandweerkorpsen van Franeker en Harlingen kon erger voorkomen worden.

De woning liep rook- en waterschade op. Stichting Salvage kwam ter plaatse om te assisteren bij de afhandeling. De oorzaak van de brand is mogelijk eerder verrichte werkzaamheden op het dak.

Brand op dak woning Sexbierum

Brand op dak woning Sexbierum

Brand op dak woning Sexbierum