Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Diefstal vanaf boot: getuigen gezocht

Getuigen zware mishandeling Harlingen gezocht

HARLINGEN- De politie van Noordwest Fryslân onderzoekt een diefstal vanaf een boot gepleegd tussen donderdag 10 augustus 2017 18:00 uur en vrijdag 11 augustus 2017 20:00 uur in de omgeving van Ludingaweg ter hoogte van waterzuivering te Harlingen.

Toedracht: De boot lag bij een scheepswerf en werd verplaatst naar het grasveld bij de brug. Hier zijn diverse goederen van de boot weggenomen. o.a. buitenboordmotor, dieptemeter, benzinetanks, handgereedschappen. Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze diefstal, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Bron: Politie Fryslan