Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Dode man in te water geraakte auto Witmarsum

Dode man in te water geraakte auto Witmarsum

WITMARSUM- In een te water geraakt auto op de Hemerterlaan nabij Witmarsum is woensdagmiddag het lichaam van een dode man gevonden. Voorbijgangers ontdekten rond 15:00 de auto in de vaart waarna er groot alarm werd geslagen.

Diverse brandweerkorpsen spoedden zich naar de opgegeven locatie. Onder hen ook brandweerduikers uit Leeuwarden en Sneek. Zij ontdekten dat er ook nog een persoon in de auto zat waarvoor helaas alle hulp te laat kwam. De politie maakte bekend dat het voertuig mogelijk al enige tijd in het water lag. Later werd bekend dat de inzittende een 71-jarige man uit Arum was en dat men er vanuit gaat het een een noodlottig ongeval betrof.

Dode man in te water geraakte auto Witmarsum