Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Dode man gevonden in Singel Harlingen

Dode man gevonden in Singel Harlingen

HARLINGEN- In het water van de Noordoostersingel in Harlingen is maandagmiddag het levenloze lichaam van een man aangetroffen. Nadat het lichaam van de man gevonden was onder een steiger van de jachthaven werd een groot onderzoek opgestart door de politie.

Duikers hebben het lichaam geborgen. Na uitvoerig onderzoek bleek dat er geen sprake was van een misdrijf. De man (41 jaar) had geen vaste woon- of verblijfplaats.