Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Dode vrouw aangetroffen in woning Franeker

Dode vrouw aangetroffen in woning Franeker

FRANEKER- In een woning aan de Jan Reitsmastraat in Franeker is dinsdag het lichaam van een dode vrouw aangetroffen. Direct na de vondst van het lichaam werd de omgeving van de woning door de politie afgezet en werd het forensisch onderzoek opgestart.

Ook werd een politiehelikopter ingezet voor het maken van overzichtsbeelden. Tegelijkertijd werd er een Burgernet-actie opgestart waarin werd opgeroepen om uit te kijken naar een 30-jarige inwoner van Franeker. Deze zou in overspannen toestand vertrokken zijn. Deze oproep hield verband met de vondst van de dode vrouw volgens politie Fryslân. De man, de partner van de dode vrouw is nog niet aangetroffen.

Foto's: Aise van Beets

Dode vrouw aangetroffen in woning Franeker

Dode vrouw aangetroffen in woning Franeker