Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Dodelijk ongeval N359 Blessum

Dodelijk ongeval N359 Blessum

BLESSUM- Bij een frontale aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto is woensdag op de Westergoawei (N359) ter hoogte van Blessum een dodelijke slachtoffer gevallen. Net voor 09:00 botsten de twee voertuigen frontaal met elkaar door nog onbekende oorzaak.

De auto kwam daarbij voor een deel onder de vrachtwagen terecht. Ondanks de snelle inzet van onder andere ambulancepersoneel en de brandweerkorpsen van Leeuwarden en Franeker kon het leven van de automobilist niet gered worden. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de Westergoawei tussen Boksum en Hijlaard afgesloten.

Foto Edwin Brandsma - Ditisfryslan.nl

Dodelijk ongeval N359 Blessum