Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Eenzijdig ongeval A31 Herbaijum

Eenzijdig ongeval A31 Herbaijum

HERBAIJUM- Op de A31 ter hoogte van Herbaijum is zondagavond een auto met twee inzittenden van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terecht gekomen. Het gebeurde op de rijbaan van Franeker in de richting van Harlingen.

Naast ambulancepersoneel werd ook de brandweer van Harlingen en Franeker gealarmeerd om assistentie te verlenen. Er bleek geen sprake te zijn van beknelling. Een van de inzittenden liep licht letsel op bij het ongeval. Berger C.L. International heeft het zwaarbeschadigde voertuig geborgen.

Eenzijdig ongeval A31 Herbaijum