Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Eenzijdig ongeval A31 Zweins

Eenzijdig ongeval A31 Zweins

ZWEINS- Dinsdagmiddag vond er een eenzijdig ongeval plaats op de A31 tussen Franeker en Leeuwarden ter hoogte van Zweins. Een auto raakte van de weg en botste tegen de vangrail. Omdat de precieze locatie in eerste instantie niet duidelijk was werden zowel de brandweer van Franeker als die van Harlingen gealarmeerd.

Hun inzet bleek niet nodig. Ambulancepersoneel heeft de inzittende(n) van de auto gecontroleerd. Een berger heeft de auto afgevoerd waarna die A31 weer volledig vrij kon worden gegeven voor het verkeer. Mogelijk heeft het slechte weer een rol gespeeld bij de oorzaak van het ongeval.

Eenzijdig ongeval A31 Zweins

Eenzijdig ongeval A31 Zweins