Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval Dronrijp

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval Dronrijp

DRONRIJP– Vrijdagavond is een man zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de afrit van de A31 bij Dronrijp. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder met zijn auto van de weg en kwam in de bosjes tegen een boom tot stilstand.

De man raakte bekneld en moest door de brandweer van Menaldum uit zijn benaderde positie worden bevrijdt. Hij is na stabilisatie overgebracht naar het MCL. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel. Berger CL. International heeft de zwaarbeschadigde auto geborgen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval Dronrijp

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval Dronrijp