Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Auto over de kop Havenweg Harlingen

Auto over de kop Havenweg Harlingen

HARLINGEN- Bij een eenzijdig ongeval op de Havenweg in Harlingen is dinsdagochtend een auto over de kop geslagen. Het ongeval gebeurde nadat de bestuurster van de auto een wegversmalling had geraakt. De auto kantelde en kwam op zijn dak tot stilstand.

De vrouw kon op eigen kracht uit het voertuig komen. De gealarmeerde brandweer hoefde ter plaatse niet in actie te komen. Ambulancepersoneel heeft de lichtgewonde vrouw nagekeken. Het verkeer op de Havenweg ondervond hinder van het ongeval.

Auto over de kop Havenweg Harlingen

Auto over de kop Havenweg Harlingen

Auto over de kop Havenweg Harlingen